ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Στο φανοποιείο ΚΙΒΙΛΓΚΙΜ ΘΩΜΑΣ & ΥΙΟΙ ΟΕ με εξειδικευμένο προσωπικό και υπερσύγχρονο εξοπλισμό,αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση οποιασδήποτε ζημιάς και κάθε μάρκας, με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.

Με έμπειρους και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς σας εξασφαλίζουμε, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές, υπηρεσίες φανοποιίας υψηλών προδιαγραφών, όπως: τέλεια αποκατάσταση και άψογο αισθητικό αποτέλεσμα, πλήρη ασφάλεια με την άριστη λειτουργία του οχήματός σας, αλλά και τη μέγιστη αξία μεταπώλησής του.

Σας παρέχουμε, κατόπιν συνεννόησης, αυτοκίνητο εξυπηρέτησης για το χρονικό διάστημα που θα βρίσκεται το αυτοκίνητό σας στο χώρο μας (4 μέρες και πάνω). Επίσης, επισκευάζουμε τα πλαστικά σημεία του αυτοκινήτου σας και σε περίπτωση μεγάλων ζημιών, όπου απαιτούνται εργασίες ηλεκτρολόγου ή μηχανικού, συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους συνεργάτες που αναλαμβάνουν την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης. Τέλος, σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ γνήσιων και ιμιτασιόν ανταλλακτικών, αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στα οικονομικές σας δυνατότητες.

Το συνεργείο μας διαθέτει καλίμπρα αμαξωμάτων και άλλα σύγχρονα εργαλεία και σας παρέχει

  • Καλίμπρα – Ευθυγράμμιση Σασί
  • Μετρικό
  • Kολλήσεις με αργκόν και ηλεκτρόποντα
  • Σπότερ για επισκευή μερών αυτοκινήτου χωρίς ξεμοντάρισμα εσωτερικών επενδύσεων

Ασφαλιστική κάλυψη

Συνεργαζόμαστε άψογα με όλες τις ασφαλιστικές υπηρεσίες.

Διεκπεραιώνουμε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες που απαιτούνται με την ασφαλιστική σας εταιρεία, με σκοπό να σας γλιτώσουμε από άσκοπες μεταφορές, καθυστερήσεις και γραφειοκρατία. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα κατάλληλα έντυπα όταν φέρετε το αυτοκίνητό σας στο χώρο μας και να αφήσετε τα υπόλοιπα πάνω μας.