ΠΑΡΜΠΡΙΖ

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Το συνεργείο μας είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Glassdrive στη Ρόδο,
αναλαμβάνοντας με αξιοπιστία και υπευθυνότητα, την επισκευή
​και την αντικατάσταση του παρμπρίζ του οχήματός σας.

Επισκευή Κρυστάλλου

Στο συνεργείο μας προτεραιότητά μας είναι η επισκευή του παρμπρίζ του οχήματός σας,
καθώς αποτελεί την οικονομικότερη λύση για εσάς.

5 Βασικοί Λόγοι Επισκευής

1. Ασφάλεια
2. Αποφυγή αποτυχίας ΚΤΕΟ
3. Εξοικονόμηση χρόνου
4. Εξοικονόμηση χρημάτων
5. Ευκολία

Τοποθετούμε μόνο γνήσια κρύσταλλα αυτοκινήτων, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κρυστάλλων στον κόσμο, με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας που φέρει ο εργοστασιακός εξοπλισμός των αυτοκινήτων.

Αντικατάσταση κρυστάλλου
Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας θα αντικαταστήσουν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας με γνήσια ανταλλακτικά, εάν δεν χρειάζεται απλή επισκευή, επαναφέροντάς το στην αρχική του κατάσταση.

Εξειδικευμένοι & έμπειροι τεχνίτες
Χάρη στην πολυετή εμπειρία και στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας από το παγκόσμιο δίκτυο Glassdrive, σας προσφέρουμε υψηλό επίπεδο εργασιών που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Πιστοποίηση και εγγύηση
Σας προσφέρουμε γραπτή πιστοποίηση της γνησιότητας των κρυστάλλων που τοποθετούμε, εγγύηση προϊόντος με δικαίωμα άμεσης αντικατάστασης σε περίπτωση αποδεδειγμένου κατασκευαστικού ελαττώματος και εγγύηση εργασίας εφ΄ όρου ζωής.​

Συνεργασία με ασφαλιστικές
Συνεργαζόμαστε με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό σας όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία και εκταμίευση, χωρίς ταλαιπωρία και καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση. Εξαιρούνται οι κίνδυνοι σύμφωνα με τις καλύψεις του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του οχήματός σας.